3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

Türkiye ile imzalanan anlaşmaya Azerbaycan Milli Meclisi'nde onay

Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırılacak. Türkiye ile Azerbaycan arasında imzalanan anlaşma Azerbaycan Milli Meclisi'nce kabul edildi.

AA23 Nisan 2024 Salı 11:27 - Güncelleme:
Türkiye ile imzalanan anlaşmaya Azerbaycan Milli Meclisi'nde onay

Azerbaycan Milli Meclisi, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Azerbaycan Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Gelir Üzerinden Alınan Vergilerde Çifte Vergilendirmeyi Önleme ve Vergi Kaçakçılığı ile Vergiden Kaçınmaya Engel Olma Anlaşması"nı onayladı.

Milli Meclis'in Genel Kurul Toplantısında, Türkiye ile Azerbaycan arasında imzalanan "Gelir Üzerinden Alınan Vergilerde Çifte Vergilendirmeyi Önleme ve Vergi Kaçakçılığı ile Vergiden Kaçınmaya Engel Olma Anlaşması" görüşüldü. Oylamaya çıkarılan anlaşma kabul edildi.

"Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Azerbaycan Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Gelir Üzerinden Alınan Vergilerde Çifte Vergilendirmeyi Önleme ve Vergi Kaçakçılığı ile Vergiden Kaçınmaya Engel Olma Anlaşması", 19 Şubat'ta Cumhurbaşkanları Recep Tayyip Erdoğan ve İlham Aliyev'in de hazır bulunduğu törende Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Azerbaycan Ekonomi Bakanı Mikail Cabbarov tarafından Ankara'da imzalanmıştı.

  • çifte vergilendirme
  • Azerbaycan
  • Azerbaycan Milli Meclisi